Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το Heart of Russia expansion του Euro Truck Simulator 2

*
Η SCS, developer του Euro Truck Simulator 2, αποφάσισε να ακυρώσει το "Heart of Russia" expansion του παιχνιδιού, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Σε σχετικό blog post, η SCS αναφέρει ότι στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η ομάδα ανάπτυξης του Heart of Russia πίστευε ότι βρισκόταν έξι με οκτώ εβδομάδες από την ολοκλήρωση του DLC. Θεωρούσε ότι η κοινότητα των παικτών και ιδιαίτερα όσοι προέρχονται από τη Ρωσία θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Όμως, ο πόλεμος στην Ουκρανία άλλαξε τα πάντα. Η SCS υποστηρίζει ότι προσπαθεί να μην μπλέκει τα παιχνίδια με την πολιτική για να προσφέρει στους παίκτες μια διέξοδο από τις καθημερινές αντιπαραθέσεις. Όμως το DLC σχετιζόταν άμεσα με τη Ρωσία, από τις πράξεις της οποίας υποφέρει πολύς κόσμος.


Πριν λίγο καιρό, η SCS κυκλοφόρησε το Ukraine Paint Jobs Pack για το Euro Truck Simulator 2, όλα τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς στη χώρα. Μέχρι σήμερα, πάνω από 85.000 άνθρωποι έχουν αγοράσει το πακέτο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*